dimarts, 24 de maig del 2011

Persones a la xarxa.

Hipertextualitat, societat de la informació, xarxes, nodes, hipervincles, interfícies...
Al cap i a la fi la tecnología transforma la societat i la comunicació però continuem sent persones amb problemes de persones. Fins que arribi un apocalipsi tipus Terminator i la problemàtica universal de la pervivència de la humanitat, estem abocats als nostres problemes personals...
Fent una ullada a la web de l'Eduard Punset, m'he trobat amb una mena de "email de l'esperança". El telèfon ja és antic.

Apoyo psicológico on-line

Desde que la Fundación Eduardo Punset, Redes para la Comprensión Pública de la Ciencia, puso en marcha el programa de Apoyo psicológico online, en noviembre de 2009, losprofesionales que colaboran con el proyecto han atendido más de 1000 consultas, la mayoría procedentes de personas que atraviesan una situación de sufrimiento por motivos sociales y emocionales.
Este foro es un canal abierto a todas las personas interesadas, que permite a los visitantes leer todos los casos que se publican, acceder a la respuesta que aportan los profesionales y hacer comentarios desde su propia experiencia. Aquí no solo encuentra apoyo quien expone su problema, sino todas las personas que se sientan identificadas con una consulta.

Tota la informació, aquí.

1 comentari:

Xavier Herrera ha dit...

La nostra societat va evolucionant al mateix ritme que evoluciona la tecnologia que ens fa canviar de hàbits. Internet està transformant a la societat (sobre tots al més petits) i el fet de que hi hagi ajuda psicològica a través de Internet és un pas més de l’evolució. Trobo aquesta iniciativa molt adequada als nostres temps.